WAARLAND - Ja, dat is best gek he, als iemand je zo aanspreekt. Wat gebeurt er nu met je? Voelt het comfortabel of maakt het je een beetje nerveus? Soms wordt het heel gemakkelijk uitgesproken maar niet gemeend. En zeker niet zo gevoeld. Terwijl het een mooi woord is en jij echt wel een lieverd bent. Dat zijn we namelijk in de kern allemaal. Door allerlei conditioneringen en blokkades zijn we anders gaan geloven, vertellen we onszelf alleen maar wat we allemaal niet goed doen en wat anders zou mogen.


Hoe zou het zijn als je die conditioneringen, overtuigingen los kan laten en met compassie naar jezelf kan kijken? Blokkades kan loslaten en weer aardig en liefdevol tegen jezelf kan zijn? Jezelf kan aankijken en omarmen, helemaal zoals je bent?

Dan gaat je hart open, krijg je meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Ga je jezelf accepteren zoals je bent waardoor ook je omgeving je meer waardeert en accepteert. Want zo binnen zo buiten. Wellicht houd je al best veel van jezelf maar kan je zelfwaardering toch nog wat beter. Waardoor je leven meer stroomt, je meer compassie ook kunt voelen voor anderen en je beter in de flow blijft. Van moeten naar mogen, van angst naar liefde. Hoe zou dat voor jou voelen?

En hoe dan? Met oefeningen, coaching, meditatie en yinyoga. Aandacht en zorg voor jou van Marlies en Mariska. Een dag voor jezelf vol hartopeners en tools om thuis mee verder te gaan.

Zodat je gemakkelijk en vol overtuiging “Lieverd” tegen jezelf kan zeggen!

Praktische info:

Datum 11 november 2022, tijd 9.30 tot ongeveer 16.00 uur. Inclusief hartverwarmende lunch

Locatie: House of Hearts Veluweweg 10 Waarland

Prijs: € 137,50

Aanmelden bij Mariska of Marlies:

mariska@beau-beau.net
marlies@healingheartyoga.nl

Met alle blokkades die je bij jezelf oplost, maak je ook de wereld een stukje mooier.