DEN HELDER - Het Grootste Werkfestival op 2 oktober in Theater De Kampanje te Den Helder. Dit is hét event in Noord-Holland Noord voor ondernemers, werkgevers en iedereen die interesse heeft in het thema werk. Een onderdeel van het Werkfestival is het Grote Werkdebat.

Werk geluk(t) vandaag? En morgen?

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke succesvolle onderneming. Maar mensen die passen bij een bedrijf zijn schaars en ze komen niet vanzelf. Het werven van medewerkers die bijdragen aan het succes van uw organisatie: hoe doen andere organisaties dat? En hoe zorgen werkgevers in Noord-Holland Noord voor Werk Geluk in deze razendsnel veranderende wereld – voor zichzelf en hun medewerkers?

Dagvoorzitterschap is in handen van Femke Wolthuis en Eric Bergsma.

Ontdek de nieuwste inzichten en verhalen over WERK GELUK

Programma (vanaf 13:30 tot 18:00 uur)

 • Joris Luyendijk
  Journalist en auteur met een kritische blik op de zaken wereld.
 • Taalakkoord NHN
  Om taalvaardigheid in de regio te bevorderen zijn diverse bedrijven en organisaties in onze regio aangesloten bij het Taalakkoord Noord-Holland Noord. Prinses Laurentien is uitgenodigd om onze hoofdgast te zijn bij dit deel.
 • Kennissessies, optredens en Netwerkplein
  Concrete workshops en kennissessies over onder andere het bevorderen van geluk onder werknemers, het omgaan met subsidies en andere tools die bijdragen aan goed werkgeverschap. (14.55 – 17:00 uur)
 • Het Grote Werkdebat
  Interactief debat tussen landelijke en regionale spelers over werkgeverschap en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. M.m.v. onder meer Annemarie van Gaal, Tof Thissen en Michaël van Straalen. (16.00 – 17.00 uur)
 • WSP-NHN
  Lancering van de nieuwe website.
 • Erik Scherder
  Een van Nederlands bekendste wetenschappers, bezit hij met zijn kennis over het brein de sleutel tot werk geluk(t)?