SCHAGEN - KopGroep Bibliotheken organiseert gratis Walk&Talk bijeenkomsten in de bibliotheek van Schagen. Dit zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten waarbij thema's rond solliciteren worden besproken. Werkzoekenden kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips ontvangen die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Woensdagochtend 8 maart vertellen Marcel en Joke Oosterbeek over het herkennen en omgaan met voorkeurssystemen. Ieder mens leeft volgens bepaalde patronen. Dat uit zich in bepaald gedrag of gedachten. Als we ons bewust worden van deze patronen begrijpen we waarom we op een bepaalde manier reageren. Dan ontstaat er ook ruimte om anders te reageren in bepaalde situaties.

Dit wordt met praktische voorbeelden en interactie met de aanwezigen duidelijk gemaakt. Marcel Oosterbeek uit Julianadorp is life coach en helpt samen met zijn vrouw mensen om meer inzicht in zichzelf en in anderen te krijgen.

Walk&Talk begint om 9.00 uur met een kop koffie of thee, de bijeenkomst start om 9.15 uur. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie, Torenstraat 1A.