In 2020 is er een hoop veranderd in de wereld, dus ook op de werkvloer. De werkvloer maakt plaats voor de kleine eettafel, de slaapkamer met een oncomfortabele stoel of de zolder met een slechte wifiverbinding. Uit ervaring is gebleken dat het thuiswerken meer tijd en energie vergt vergeleken met de situatie voor Corona. Hoe kan 52West IT Services hierin een rol spelen om het thuiswerken weer ergonomisch, comfortabel èn veilig te maken?

Ergonomisch
Al 6 maanden worden de werknemers verzocht om thuis te werken. Dit gebeurt veelal aan de eettafel of op de bank. Deze ‘werkplekken’ hebben een impact op het lichaam wat kan leiden tot (langdurige) klachten. De verwachting is dat thuiswerken het ‘nieuwe werken’ gaat worden in de toekomst. 52West IT brengt verandering in uw thuiswerkplek, zo wordt thuiswerken leuk en blijft u gezond! In het assortiment zit o.a. verticale (draadloze) muizen bureaufietsen, zit-sta bureau’s, verstelbare laptopstandaarden, verstelbare monitorarmen en ergonomische bureaustoelen.

Plezier
Het thuiswerken vereist een aantal aanpassingen, zoals een fijn bureau en een comfortabel bureaustoel. Echter een scherpe monitor met de juiste instellingen, een snelwerkende pc of laptop maakt het thuiswerken tot een klein feestje. Een snelle en stabiele wifi-verbinding maakt het feest helemaal compleet! Vraag naar de combinatie deals, zoals een laptop met draadloze toetsenbord & muis èn een gratis verstelbare laptopstandaard. Investeer in een constante ‘high speed’ wifi verbinding van de achtertuin t/m de zolder zonder uw abonnement te verhogen. Denk aan 240Mbit/s draadloos!

Veilig
Helaas moeten we constateren dat thuiswerken ook voor kwaadwillende nieuwe mogelijkheden biedt. We zitten met thuiswerken vaker op het internet. Thuis is de netwerkbeveiliging niet van het niveau als op kantoor, waar professionele hardware en software de kwaadwillende tegen kan houden. Indien u onzeker bent over de huidige netwerkverbindingen, neem dan snel contact op met 52West IT! De beveiligingssoftware van 52West IT heeft zich al bewezen bij meer dan 100 klanten.