SCHAGEN - Met ingang van 25 februari aanstaande sluit de DEEN aan het Kerkepad in Schagen. Dit vinden wij niet leuk en gaat ons zeker aan het hart. De sluiting zal niet gepaard gaan met het verlies van banen. Alle medewerkers worden overgeplaatst naar andere DEEN winkels, dus komen weer goed terecht.

De winkel wordt gesloten omdat het huurcontract voor het pand afloopt en deze winkel niet voldoende vloeroppervlakte heeft om een volwaardige DEEN winkel te worden. Daarnaast hebben de beperkte parkeermogelijkheden en moeilijke bereikbaarheid met de auto ook een rol gespeeld in dit besluit. De afgelopen periode hebben wij ook te maken met een teruglopend aantal klanten ten gunste van onze winkels in Waarland en Tuitjenhorn.

Wij willen alle klanten van DEEN Schagen hartelijk bedanken voor hun klandizie. De dichtstbijzijnde DEEN winkels zijn gevestigd in Waarland en Tuitjenhorn. Dit zijn volwaardige DEEN winkels, met een ruim assortiment producten, lekkere versafdelingen en leuke medewerkers.

Alle inwoners van Schagen ontvangen binnenkort een speciale folder, waarmee ze op de hoogte worden gesteld van de sluiting.