SCHAGEN - De planten in je tuin geef je water. Je brengt je auto regelmatig naar de garage voor onderhoud. De CV ketel laat je elk jaar nakijken om te voorkomen dat hij het in de winter niet doet.En jij? Zorg jij goed voor jezelf? Maak jij voldoende tijd vrij voor jezelf?Neem een heerlijk bad, luister naar mooie muziek, kom in beweging, eet gezond en zorg voor voldoende ontspanning.Gun jezelf dat heerlijke energieke gevoel door Zhineng Qigong oefeningen te doen.

Chi Schagen organiseert eind mei weer diverse lessen en workshops

25-05 Balans Les
Op vrijdag 25 mei is er bij Chi Schagen een les met oefeningen om de balans te versterken.

26-05 Nature Tai Chi
Vanaf 26 mei zijn er vijf weken achter elkaar lessen waarin met een heerlijke serie oefeningen balans en houding centraal staan.

28-05 Ontspannen tussen de paarden
De workshop ‘Paarden en Zhineng Qigong’ wordt gegeven door Anna Jolij en Rita van Slageren. Anna is eigenaar / coach bij EquiVisie en Rita is eigenaar / docent bij Chi Schagen. Tijdens deze les doen we Zhineng Qigong oefeningen buiten bij de paarden. Paarden zijn heel sensitief en reageren heel intuïtief op mensen. Zhineng Qigong ontspant het lichaam en maakt het hoofd rustig. Dit is samen met de sensitiviteit van de paarden een heel interessante combinatie en kan heel leerzaam en verhelderend zijn. De workshop wordt gegeven in Burgerbrug en duurt ongeveer anderhalf uur. We werken met kleine groepen van maximaal 5 deelnemers. Programma:Ontvangst met thee en uitleg over de workshopZhineng Qigong oefeningen Contact en korte coaching met de paarden.

Interesse in een van bovenstaande evenementen neem dan contact op via rita@chischagen.nl of kijk op de website www.chischagen.nl