WARMENHUIZEN - Het vrolijke radiospel 'De Lach van 10' wordt sinds 1 mei weer gespeeld op Radio 10 en dat is Carola uit Warmenhuizen niet ontgaan. Sinds het spel van start ging, luisterde zij -samen met haar zoon- met gespitste oren om de lach van de bekende Nederlander te herkennen. Dinsdagmiddag in het programma 'Somertijd' werd zij teruggebeld en herkende de lach van FLEMMING. Daarmee won zij de jackpot, die op dat moment € 15.800,- waard was.


''Geweldig! Jeetje, helemaal te gek!'', reageerde Carola dolenthousiast. Ze vertelde dat haar zoon al een aantal dagen wist dat het FLEMMING was, maar omdat hij te jong is belde zij voor hen samen.

De Lach van 10

'De Lach van 10' wordt nog tot en met vrijdag 26 mei iedere dag tussen 08.00 en 18.00 meerdere keren gespeeld bij Radio 10. In het vrolijke spelletje horen luisteraars de lach van een bekend persoon. Door de lach te herkennen maken zij kans op de jackpot, die bij ieder fout antwoord meer waard wordt. Meespelen is eenvoudig met de Radio 10-app. Luisteraars die op de groene knop in de app drukken, maken kans om in de uitzending te komen. Bij ieder fout antwoord, wordt de jackpot met € 200,- verhoogd. Iedere nieuwe opgave begint met een jackpot van € 2.000,-.