Betonvloer storten? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring!

Betonvloer storten of betonvloer kopen? Woodstock is de specialist op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. De betonvloer kan met een slijtvaste toplaag in kleuren en diverse tinten, glad of met een antislipstructuur en in diverse kleuren worden uitgevoerd. Conventioneel, maar ook vloeistofdicht.

De Betonvloer van Woodstock heeft zich in de zogenaamde “vlakke” vloer verdiept. Deze vloeren worden voornamelijk aangebracht in panden, waar op geleefd wordt door de smalle gang. Binnen de strengste normen worden deze vloeren ontworpen en aangebracht.

Uitvoering van betonvloer
De op maat gemaakte betonvloer wordt geïnstalleerd in het werk. En door middel van een pomp wordt de lichtgewicht vijzelmortel onder de betonvloer gepompt. Het proces wordt gecontroleerd uitgevoerd door middel van laserapparatuur.

Vestiging van uit Schagen
Woodstock vloeren heeft met vijf vestigingen een uitstekende dekking in Noord Holland in dienstverlening op het gebied van vloeren vanuit Schagen, duurzaam ondernemen, en controle. Tegelijkertijd zijn we van oudsher sterk geworteld in het regionale en lokale bedrijfsleven. We kennen de belangrijke partijen, de economische structuur en de ondernemerscultuur door en door. Als Jos Gilien Woodstockvloeren.

Korte lijnen, een snelle en goede bereikbaarheid maken van iedere vestiging uw ‘huisadviseur op de hoek’.