WAARLAND - 25 jaar geleden opende Beau & Beau, praktijk voor huid, lijf en coaching, haar deuren aan de Veluweweg 10 in Waarland. Met als visie; mooi van binnen is mooi van buiten en andersom. Als je je goed voelt straal je, als je blij bent met je huid en lijf, voel je je goed. Natuurlijk is er in al die jaren veel veranderd. "We hebben verbouwd, het team is gegroeid en ik ben ondertussen ook Transformatief Coach geworden zodat ik naast het fysieke lichaam ook het mentale, emotionele en spirituele deel van de mens kan ondersteunen".

In de coronatijd is House of Hearts ontstaan. House of Hearts staat eigenlijk voor het pand en de grote tuin eromheen. De moeilijke tijd die we hadden maakten het voor Mariska Groen, eigenaar House of Hearts en directeur Beau & Beau, nog meer duidelijk dat delen en samenwerken de toekomst is. "Met House of Hearts bied ik ruimte aan andere ondernemers/therapeuten, die net als ik vanuit hun hart werken om mensen van binnen en van buiten goed in het vel te laten zitten en te laten stralen. Met yoga, orthomoleculaire therapie, cranio sacraal therapie en de huidverbetering en coaching van Beau & Beau bieden we samen een compleet pakket aan. Om House of Hearts en haar bewoners (wij noemen ze hartjes) te promoten, hebben we 2 jaar geleden de eerste Ibizamarkt georganiseerd. Hiermee konden we ons presenteren en gaven we eigenlijk een soort open huis. In de winkel van Beau & Beau verkopen we ook produkten van andere ondernemers zoals edelstenen en sieraden, en ook deze ondernemers gaven we een plekje op de Ibizamarkt. Het werd een succes, was supergezellig en de bezoekers waren enthousiast. Dit jaar organiseren we de Ibizamarkt weer maar nu met meer dan 20 ondernemers! Er is van alles te zien en te beleven. Mooie producten, lifestyle, voeding, kunst, sieraden, kleding, taart, nootjes, moestuineren, yoga en klankschalensessies. Van alles om jou te laten stralen! In een ontspannen sfeer in onze grote tuin en op het pad.

Omdat ik erg houd van de Ibizasfeer vier ik tijdens deze middag ook het 25 jarig bestaan van Beau & Beau. Met mooie kortingsakties op de produkten, een prijzenfestival en veel gezelligheid. Voor al onze klanten maar ook voor iedereen die eens bij ons wil kijken of kennismaken".

Iedereen is welkom vanaf 13.00 tot 17.00 uur op de Veluweweg 10 in Waarland