SCHAGEN - Vrijdagavond 12 november heeft er een steekincident plaatsgevonden in de omgeving van de Rembrandtlaan waarbij twee mannen gewond zijn geraakt.


Rond 20.55 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen meerdere personen waarbij zou zijn gestoken. Toegesnelde agenten troffen op de Rembrandtlaan twee gewonde mannen van 30 en 34 jaar oud uit Schagen aan. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde aanwezige 36-jarige man was bij de vechtpartij in zijn gezicht gewond geraakt. De daders zijn ervandoor gegaan.

Getuigenoproep
De recherche doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident. Heeft u iets gezien of gehoord rond 20.55 uur in de omgeving van de Rembrandtlaan? Weet u wie hierbij betrokken zijn? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021236061