SCHAGEN - Vrijdagavond rond 18:30 uur werd op Het Schip in Schagen een 25-jarige man door twee mannen bedreigd, beroofd en mishandeld. De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en zoekt getuigen.

Vrijdag aan het begin van de avond kreeg de politie een melding van de beroving. De politie startte daarop een onderzoek. Er werd in de omgeving gezocht en een Burgernet-bericht verzonden, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen.

Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar getuigen. Tijdens het incident is er een vrouw met een kind voorbij gelopen die is aangesproken door het slachtoffer in de omgeving van het station. De politie komt graag in contact met deze vrouw.

De recherche vraagt ook andere getuigen om zich te melden.

Heeft u tussen 18:30 en 19:00 uur in de omgeving van Het Schip of het station iets gezien? Heeft u een camera in de buurt bij uw woning/ bedrijf of auto en beelden van het incident? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u direct uw tips en beelden sturen via het tipformulier.

2022037466