SCHAGEN - Memphis & Nashville zijn als Amsterdam & Rotterdam en soms als water en vuur. Memphis staat voor de R&R en Nashville voor de Country. Waarom kwamen de eerste nr. 1 hits van Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins allemaal uit de Sun studio in Memphis? Waarom schreven U2 en Bob Dylan samen songs in deze legendarische studio? Hoe voelt het om daar, als Hans Laduc zelf, met je gitaar naar binnen te stappen om je eigen cd, ’Welcome to Memphis’, op te nemen?

Waarom vertrokken er veel artiesten uit Memphis maar Nashville. Wat maakt Nashville (Music city) zo bijzonder. De stad waar Country grootheden als Fred Rose, Merle Haggard, Willie Nelson en Chet Atkins de dienst uitmaakten. ,,Ik besloot om naar Memphis en Nashville te gaan en heb daar op bijna alle vragen het antwoord kunnen vinden’’.

Laat je met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige songs van Hans Laduc en die van de beste singer-songwriters uit de USA. The Memphis 2 daarbij zijn: Hein Nagelmaker - bas & zang, Albert Steneker gitaar, drums & zang.


Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Datum: zaterdag 9 april 2022
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 13,50