WARMENHUIZEN - Gistermorgen rond 09:15 uur is er op de Kanaalweg in Warmenhuizen een bromfietser door een wielrenner van het talud afgeduwd. Hierdoor heeft de bestuurder van de scooter letsel opgelopen, ook is er schade aan de scooter ontstaan.


De bromfietser reed over het (brom)fietspad, gelegen naast de N504 op de Kanaalweg in de richting van Schoorldam. Uit tegenovergestelde richting kwam een groep van ongeveer 20 wielrenners aangefietst. De bromfietser remde af en week uit naar links om hen te laten passeren. De kopman van de groep (gekleed in oranje Jumbo wielrennerstenue) gaf de bromfietser tijdens het passeren ineens een duw, waardoor deze een paar meter van het talud afreed en ten val kwam.

De vier koprijders waren gekleed in oranje Jumbo shirts met zwarte broek. De rest van de wielrenners fietste in Rabobank tenue. Onder de groep bevonden zich ook een aantal vrouwen.

Weet u wie deze wielrenners zijn of herkent u zichzelf hierin, neem dan contact met de politie op via 09008844 onder vermelding van referentienummer 2021124425.